реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» за 23 вересня

З якою метою минулого тижня проходило в Чернігові дійство «Час нових героїв», організоване виконавчим комітетом Чернігівської міської ради, Чернігівським міським військовим комісаріатом та Регіональним медіа-центром Міністерства оборони України? Про це розмірковує кореспондент тижневика.
Хто і як отримав перемогу в обласному конкурсі «Краща медсестра», який проходив у Чернігові днями? Що очікує в найближчий час переможницю конкурсу та де і як вона представлятиме Чернігів?
«За стінами храму — молитва». За такою назвою газета вміщує життєву замальовку про ауру Єлецького Свято-Успенського монастиря, якому виповнилося нещодавно 950 років.
Як слід обробляти квартиру, де тривалий час проживав хворий на відкриту форму туберкульозу легенів? Як правильно провести прибирання приміщення, де міститься туберкульозний хворий? На ці запитання, які надійшли від читачів «Білої хати», відповідає лікар-пульмонолог Чернігівської міської лікарні №1 Іван Тельнов.
Тему хвороби легенів, що в останні роки знову почала прогресувати, продовжує на сторінках тижневика кореспондент, який мав цікаву розмову з травознаєм із села Анисів Чернігівського району Іваном Федусем. Він поділився надзвичайно важливим рецептом від легеневих хвороб, навіть запущеної стадії туберкульозу. Також він розповість про чудодійну рослину, яка поставила на ноги пацієнта, і це тоді, коли лікування в спеціалізованому закладі не дало позитивних результатів. Що це за корисна лікувальна рослина, ви дізнаєтеся, якщо прочитаєте «Білу хату».
Про нічну звістку з потойбічного світу, яка кілька ночей не давала спокою Марії Матвієнко із села Матвіївка, що на Сосниччині, йдеться у тематичній сторінці — Світогляд.

Шановні читачі тижневика «Біла хата»! Нагадуємо, що передплатна кампанія вже розпочалася!
Газета акцентує увагу на тому, чого не буде на сторінках газети:
Політичних чвар, конфліктних розборів, «отруйних стріл», словом всього того, що знищує внутрішньо-фізичний і духовний «клімат» людини, заважає бачити простір щоденного світосприйняття.
Що очікується в газеті:
Аналітичні та конструктивні огляди дій влади, безкоштовні юридичні консультації, поради фахівців з різних галузей — медицини, освіти, земельних відносин, захисту прав споживачів... На сторінках тижневика знайдеться місце і для автомобілістів, садівників, бджолярів, рибалок. Для господинь — кулінарні рецепти, а любителі кросвордів зможуть щотижня влаштовувати гімнастику для розуму.
Передплату на газету «Біла хата» можна оформити у будь-якому поштовому відділенні області. Передплатний індекс: 41338




Теги:Газета, хата, огляд, біла, Чернігів, тижневик, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar