реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 9 червня 2011 року

Навіщо (і чи потрібно) споживачам укладати договори про надання послуг із постачання природного газу? Про це тижневик розповідає своїм читачам.
Як поріднилися міліціонери Чернігівської області з народом? Спеціальний репортаж.
Газета розповідає про Заслуженого майстра народної творчості Анатолія Колошина, який, починаючи із середини 70-их років, відродив на Чернігівщині поліське і зокрема — чернігівське різьблення.
Тема землі і все, що з нею пов’язане, — сьогодні вкрай актуально. Про те, як сплачувати податки в разі переходу права власності на земельну ділянку від одного власника до іншого, розповідає фахівець податкової служби.
Оперативний працівник Городнянського райвідділу УМВС області врятував жінку, яка ледь не потонула в річці, а її двоє малолітніх дітей могли залишитися сиротами.
Як вижити в літню спеку? Актуальні поради підготували для читачів обласної газети «Біла хата» лікарі: імунолог, дієтолог та отоларинголог.
Матеріали, які вміщені в рубриці «Автосвіт», стануть у нагоді не тільки тим, хто має «залізного коня», а й тим, хто не користується автомобілем, адже кожний з нас мало не щодня стає так чи інакше учасником дорожнього руху.
До того ж чернігівські експерти з автосправи надають актуальні поради для тих, хто зібрався подорожувати автомобілем.
Незвичайна життєва історія з Бахмача, яка розповідає, як школярка народила сина, який уже дорослим зустрівся за дивних обставин зі своєю матір’ю.
Колишній працівник Чернігівської прокуратури пригадує про неординарні випадки, які доводилося йому розслідувати.
Обласний тижневик «Біла хата», йдучи назустріч своїм читачам, публікує новий графік руху потягів по станції Чернігів.



Теги:Анонс, Газета, 9 червня, Біла хата, 2011, поради, тижневик, літо


Читайте також



Коментарі (0)
avatar