реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 4 листопада 2010 року

Для кожного з нас хата, домівка означає щось рідне і невимушено пам’ятне. Про певні особливі місця ми згадуємо досить часто. Кожний проходить через певний етап свого життя, де дитинство та юність так і залишаються найкращими періодами життєвого циклу…
Днями редакція тижневика отримала цікавий лист від нашої читачки з міста Гомель (Республіка Білорусь) Надії Сусло. У минулому вона — мешканка села Суслівка, що на Ріпкинщині. Після Чорнобильської трагедії виїхала з сім’єю до Білорусі. Там зараз і мешкає. Із фрагмента листа тепер уже білоруської громадянки редакція вирішила розпочати конкурс «Хато моя, біла хато». Щоб довідатися про умови цікавого конкурсу, читайте обласний тижневик «Біла хата».

Піски — звичайне поліське село на Бахмачинні. Тут близько 300 дворів, понад 600 мешканців. Село на залізниці, не так далеко й міжнародна автотраса. Саме тут діє потужне молочне сільгосппідприємство “Пісківське”, в яке реформовано колишній колгосп. Про приватне підприємство, власником якого є Валерій Петрович Колоша, а також про те, чому молоко в торговельній мережі коштує набагато більше, ніж його собівартість, і розповідає журналіст Петро Антоненко.

2 листопада Міжнародний фестиваль «Слов’янські театральні зустрічі», що проходив в Чернігові, закінчився.
Про театральний фестиваль та про його подальші перспективи на сторінках газети розмірковує художній керівник та головний режисер Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка Андрій БАКІРОВ.

Статистика аварій свідчить, що їхати потягом приблизно в 3-4 рази безпечніше, ніж летіти літаком, і в 10 разів безпечніше, ніж автомобілем. Але щороку на залізниці трапляється велика кількість аварій, катастроф, які роблять залізничний транспорт зоною підвищеної небезпеки.
Про безпеку пасажирів на залізничному транспорті йдеться в матеріалі фахівців навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в Чернігівській області.

Про цікаві захоплення Миколи Артеменка із міста Новгород-Сіверський та про його новації щодо еклогічного методу використання вже непотрібних автомобільних шин йдеться у розповіді «Краса з покришок».

Укрпошта оголосила конкурс для школярів «Уявіть себе деревом, що росте в лісі». Тижневик публікує умови цього конкурсу.

У рубриці «Вузлики на пам’ять» читачі газети «Біла хата» зможуть довідатися про те, як краще доглядати за взуттям восени. Корисні поради з цього питання дає продавець-консультант магазину «Cabani» («Кабані»), що на вулиці Щорса, 4, в Чернігові, Ірина БАЛАШОВА.

А цікава рубрика «Домовичок» устами старшого продавця магазину «Орхідея», що в Чернігові, Ігоря БОРСУКА, розповідає про те, яке в сучасних умовах правильно вибрати покриття на підлогу.




Теги:4 листопада, Газета, тиждень, Біла хата, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar