реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 28 квітня 2011 року

Ось уже чверть віку відлунюють на землі набатні дзвони Чорнобиля, які викликають у душі невгамовний біль, щемливі спогади передусім у тих, хто в ім’я спасіння роду людського, не шкодуючи ні сил, ні здоров’я, сміливо долав наслідки жахливої вселенської катастрофи. Був серед них і чернігівець Іван Шапка, ліквідатор-чорнобилець 1 категорії. Його спогади про ті жахливі дні – у тижневику.
З третього травня власники дачних ділянок можуть добиратися до них громадським транспортом безкоштовно. Так вирішила місцева влада. Газета «Біла хата» вміщує графік перевезень мешканців міста Чернігова до садово-городніх масивів у весняно-літній період.
Чи впливають погодні народні прикмети на політично-соціальну ситуацію в суспільстві? Про це розмірковує в авторській рубриці «Точка зору» редактор обласного тижневика «Біла хата».
Наша газета вже повідомляла про розмір державної допомоги сімʼям із дітьми, однак нещодавно внесені зміни до законодавства. Про розміри такої допомоги розповідають у тижневику фахівці Головного управління праці та соціального захисту населення Чернігівської обласної держадміністрації.
З цього номера тижневик започатковує нову рубрику «Рання роса». У цій духовній сторінці розповідається про народне дійство – Радуницю, яка залишилася в пам’яті народу з глибини віків.
Також газета подає й іншу різноманітну інформацію на всі смаки та уподобання читачів.



Теги:Анонс, Газета, Біла хата, 28 квітня, тиждень, 2011, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar