реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 12 травня 2011 року

Цікавих людей у нашій області — не одиниці. Але кожна з них має свої відмінності. Не є винятком і Володимир Гавриленко із села Оболоння Коропського району, який займається кількома справами. Про це розповідає журналістка Інеса Фтомова в публікації «Вівчар із Оболоння».

Відома фраза Прем’єр-міністра Миколи Азарова про лопату і скиглення наробила чимало шуму, особливо серед тих людей, котрі працюють на землі. Про філософію «земного» життя розмірковує журналіст на шпальтах тижневика.

Сторінка під рубрикою «Правовий орієнтир» продовжує знайомити читачів із нововведеннями, які стосуються спадкового права. Консультацію надає начальник Головного управління юстиції в Чернігівській області Олександр Карнабеда.

Як з’ясувалося, бувають ситуації, коли за газ і воду можна не платити. Актуальні поради в рубриці «Споживач» надають юрист абонентського відділу «Чернігівводоканалу» Ігор Халімон та начальник відділу по роботі зі споживачами «Чернігівгазу» Сергій Сич.

Для читачів обласного тижневика «Біла хата» роз’яснення щодо реєстрації мопедів надає старший інспектор сектору зв’язків із громадськістю Державтоінспекції УМВС України в Чернігівської області Олена ЦАРЮК.

Також у газеті — різні винаходи для дому від умільців, які охоче діляться своїми «рецептами» з іншими читачами.




Теги:Анонс газети «Біла хата» від 12 тра, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar