реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 11 листопада 2010 року

Матінка-природа продовжує дарувати нам усілякі сюрпризи. Услід за деяким похолоданням знову настали теплі сонячні дні. Але, як обіцяють синоптики, холоди все ж таки нас не обминуть. Тоді усі ми потягнемося до тепла.
Зігрітися можна будь-де: біля печі, каміна, батареї тощо. А якщо немає, скажімо, печі, а батареї ледь гріють? Тоді ми підшукуємо додаткові джерела тепла. У багатьох магазинах зараз дуже багато всіляких обігрівальних приладів.
Який обігрівач вибрати? Як визначитися, щоб потім було в оселі і тепло, і багато не витрачалося коштів за використану електроенергію, і щоб робота приладів негативно не впливала на здоров’я?

З такими запитаннями кореспондент «Білої хати» звернувяся до фахівців Інтернет-магазину в Чернігові kupi.cn.ua —директора Дмитра ХРОПАТОГО та директора відділу побутової техніки цього закладу Павла ЖУКОВА. Про все це у спеціальній рубриці «Поради до часу.
Ті, хто користується взимку автомобілем, дискутують, чи варто мити автомобіль узимку? Мити треба — запевняють одні. А чи є якась інша альтернатива «купання» автомашини? Як з’ясувала редакція «Білої хати» — вихід є.
У цьому допомогла розібратися директор Чернігівської філії Український автомобільний холдинг (м.Чернігів, проспект Миру, 241-А) Яніна СТАРІКОВА.
Свої рекомендації вона дає у рубриці «Автосвіт».
Для тих читачів, які користуються автомобілем, цікавою буде консультація продавця магазину «Автозвук» Ярослава Мороза, який розповідає про нові можливості застосування пристроїв в автомобілі для якісного прослуховування різноманітної музики. В популярній рубриці «Будьте здорові!», обласний тижневик «Біла хата» розповідає для батьків, дідусів та бабусь про те, як зробити так, щоб зуби у ваших дітей були завжди здоровими та міцними. Про це читачам газети розповідає лікар-стоматолог, завідувачка першого відділення Чернігівської дитячої стоматологічної поліклініки Надія АХТИРКО.
22 квітня з номера 17 редакція тижневика «Біла хата» та обласного радіо «Сівер-центр» започаткували спільний проект-конкурс «Сімейна реліквія». Переможці цього конкурсу ще раніше отримали відповідні призи. Але через певні причини не всі призери своєчасно звернулися до редакції. І ось днями за участь у конкурсі ще один переможець отримав приз — радіоприймач FM. Щоб довідатися про те, хто ж виявися черговим щасливчиком, читайте «Білу хату».
Як зробити ідеальний педикюр? Про це знає чернігівський косметолог Оксана ЄРЕМЕНОК. Її конкретні рекомендації пропонує чиатчам «Біла хата».
А до вітальні «Білої хати» цього разу завітав Олександр Ткаченко, директор товариства з обмеженою відповідальністю «Укртехмаш», який читачам рекомендує страву, яку необхідно вживати, коли на вулиці холодно. Також гість тижневика дає кілька своїх кулінарних рецептів.
Читайте обласний тижневик «Біла хата», і вона стане вашим важливим порадником на всі випадки життя.




Теги:Чернігів, Анонс, Газета, Біла хата, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar