реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 10 грудня 2009 року

Нова рубрика «Чернігівський барометр» газети «Біла хата» продовжує висвітлювати останні найцікавіші події в області.
Тема номера - візит до Чернігова Патріарха Київського і всієї України Філарета, який був викликаний храмовим святом святої великомучениці Катерини та про Катерининську церкву і про події навколо неї.
Цей номер газети став майже прилуцьким.
Читачі «Білої хати» дізнаються про те, як народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко Олег Ляшко, перебуваючи нещодавно в Прилуках, став на кілька хвилин співаком і чому він не став взагалі оперним хористом.
Член прилуцького осередку «Просвіта» ім. Тараса Шевченка Вікторія Ляльченко розповідає про те, як просвітянам Прилук вдалося підкорити Київ.
А Микола Слюсак із села Погреби Прилуцького району переказав читачам газети свою невигадану історію, багату на розмаїту цікавість. Публікація має назву «Природний барометр».
Як облаштувати кімнату для підлітка, у якій би поєдналися спальня, кабінет й бібліотека? Адже від цього залежить максимальний комфорт дитини ¬– а це головне завдання батьків.
Більшість людей впевнені, що особливий затишок у квартирі створюють дорогі меблі, килими, кришталь. Автор публікації стверджує інше: гарне, зі смаком, у національних традиціях убрання кімнат, зроблене власноруч, виконане за законами краси якраз і створює необхідний клімат приємного затишку. Як цього добитися у власній оселі – йдеться у спеціально підібраній добірці.
«Біла хата» пропонує читачам корисні поради для здоров’я від фахівців медичної галузі.
Для тих, хто займається фермерським господарством, стануть у нагоді конкретні поради членів Клубу органічного землеробства.



Теги:Газета, 10 грудня, Рік, Біла хата, 2009, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar