реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської обласної газети «Біла хата» від 7 липня 2011 року

У засобах масової інформації неодноразово порушувалося питання щодо заборони такого препарату, як кетамін, який застосовується при лікуванні тварин. Актуальне інтерв’ю з цього приводу надає начальник Головного управління ветеринарної медицини в Чернігівській області, заслужений працівник ветеринарної медицини України Віктор Кульбако.

Про традиції у свято покровителів славних апостолів Петра і Павла (12 липня) розповідає читачам обласного тижневика Сергій ЧЕРНЯКОВ.
А міліція області попереджає про нові способи шахрайства, до яких вдаються зловмисники, аби заволодіти коштами та цінними предметами громадян. Про це — в публікації «Шахраї знову в дії!»

Юридичний відділ газети «Біла хата» дає роз’яснення з правових питань, зокрема, зі сплати аліментів у випадку, коли одна особа — аліментник — відмовляється від обов’язків щодо виплати «аліментних» коштів.

Мешканці області, які мають статус «дитина війни», дивуються, чому в деяких інших регіонах Пенсійний фонд повертає гроші, які не доплатив таким людям у вигляді щомісячної надбавки. Така розповідь подається під назвою «Право визначене. Що далі? Сходинки для дітей війни».

«Що пили наші предки?» Тему досліджує кандидат історичних наук Олександр КУХАРУК.

На конкурс «Хато моя, біла хато!» продовжують надходити матеріали. У номері Чернігівської обласної газети "Біла хата" публікується перший у цьому півріччі твір-розповідь Зінаїди ЦИБУЛЬЧЕНКО із села Талалаївка Ніжинського району.



Теги:Анонс, консультації, 7 червня, Газета, юридична, будинок, Біла хата, 2011, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar