реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської обласної газети «Біла хата» від 3 травня 2012 року

Цього разу тижневик «Біла хата» приготував приємний сюрприз — читачам пропонується спецвипуск, приурочений Дню Великої Перемоги. Автори з Чернігівщини розповідають про конкретні й трагічні випадки, які траплялися з українцями під час Великої Вітчизняної війни. Ціла шпальта присвячується дітям війни, зокрема, розповідається про воєнні, післявоєнні та сьогоднішні умови, в яких вони перебувають.

…Його нагородили трьома медалями «За відвагу». Такі нагороди вручалися відразу після бою, в якому воїни проявили відвагу та хоробрість. Про це йдеться у зворушливій розповіді про останнього 95-річного учасника бойових дій із с. Нова Рудня Ріпкинського району.

Серед публікацій номера можна відзначити правдиву історію про двох друзів: господаря та його собаку. І коли вони померли, їх поховали зовсім поруч…

У рубриці «Актуальне інтерв’ю» фахівець Чернігівської митниці розкаже читачам про те, які товари (і скільки) можна переміщувати через митницю? Як здійснюється контроль речей та продуктів?

Чи корисна «вільна любов»? Як уникати криз і розуміти один одного? Про алхімію сімейного життя розмірковує на шпальтах обласного тижневика «Біла хата» чернігівський психолог-аналітик.

Багато проблем щодо здоров’я дитини можна уникнути. Як це зробити — знає фахівець аптеки «Зелена планета» в м. Чернігів. Сторінка підготовлена для молодих мам.

Досить часто люди, аби дізнатись хоч щось про своє майбутнє, звертаються по допомогу до різних гороскопів, як правило, зодіакального і китайського. Але українці завжди визначали своє майбутнє за своїм, слов’янським гороскопом. Про це редакція дізналася у відомого не тільки на Чернігівщині, а й в Україні знавця-травника-волховника Івана ПРОСЯНИКА, який мешкає в с. Курінь Бахмацького району. Отож редакція газети «Біла хата» вміщує на своїх сторінках і цей, слов’янський гороскоп.



Теги:2012 р., консультації, Анонс, Газета, 3 травня, Біла хата, поради, Чернігівська, перемога, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar