реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської обласної газети "Біла хата" від 22 грудня 2011 року

Як будуть зустрічати Новий рік голова Чернігівської обласної держадміністрації Володимир Хоменко та голова обласної ради Анатолій Мельник, а також про новорічну ялинку, що в центрі Чернігова, ідеться в публікації під назвою «2011 рік. Підсумки».

Про якість надання послуг у готелях обласного центру та закладів громадського харчування розповідається в дослідженні в рубриці «Споживач».

Хто насправді прийняв рішення про арешт Юлії Тимошенко і хто зацікавлений у її подальшому перебуванні за ґратами? Про це — у спеціальному інтерв’ю з відомим в Україні політиком.

У рубриці «Господар» цього разу продавець-консультант магазину «Орхідея» розповість читачам, як правильно настилати на підлогу лінолеум, а інший фахівець порадить, яке насіння вже зараз слід придбати для майбутнього урожаю. Практичні поради до часу від кандидата сільськогосподарських наук із села Тростянець Ічнянського району Михайла Курдюка стануть у нагоді тим, хто займається вирощуванням картоплі, та не знає, як правильно її зберегти взимку, щоб вона не псувалася.

Грудневий спецвипуск «Зоосвіт» розповість про особливості вирощування ангорських кроликів і про те, в яких умовах слід утримувати гусей, курей, свиней, щоб вони не хворіли зимової пори.

Життєва історія «Звикнеться — злюбиться» Ольги Правдивець із Куликівки не залишить нікого байдужим, бо в ній розповідається про таємні стосунки двох закоханих людей і прірву, яка виникла між ними…

28 грудня 1925 року в готелі знайшли поета, повішеним на мотузці від валізи. Поруч був лист, написаний кров'ю… Про це своїм читачам розповідає обласний тижневик «Біла хата».



Теги:життя, консультації, Декабрь, Газета, 22 грудня, Біла хата, поради, 2011, тижневик, грудень


Читайте також



Коментарі (0)
avatar