реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської обласної газети «Біла хата» від 1 березня 2012 року

Як одружитися із засудженим, що знаходиться в місцях позбавлення волі? Роз’яснення надає спеціаліст відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Головного управління юстиції в Чернігівській області.

На прохання читачів редакція друкує посівний календар 2012-го року.

У рубриці «Будьте здорові!» газета продовжує розповідати про дослідження цілителя й академіка, який на власному досвіді довів, що його лікувальні методи дуже ефективні від багатьох хвороб.

У першому березневому випуску обласна газета «Біла хата» виконує свої обіцянки — читачі зможуть не тільки ознайомитися з теорією таємниць тибетських монахів щодо омолодження організму, а й самим розпочати виконувати практичні вправи.

Тижневик започатковує нову рубрику «Хатня читальня». У першому випуску — цікава й захоплююча художньо-документальна розповідь про першого слідчого Росії.

На сторінці для дбайливих батьків «Дитяча кімната» вміщуються привабливі розмальовки, загадки та багато іншої цікавої і корисної інформації.

Газета «Біла хата» оголошує про нові анонси, а також коротко інформує читачів про приємний сюрприз для своїх читачів до 8 Березня.



Теги:юрист, консультація, ГОРОД, Анонс, сад, Газета, Біла хата, поради, тижневик, календар садівника


Читайте також



Коментарі (0)
avatar