реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської обласної газети «Біла хата» від 9 лютого 2011 року

Обласний тижневик «Біла хата» спільно з громадськістю взяли під контроль обласну міліцію. Про причину таких заходів читайте в матеріалі під назвою «Міліцейські пріоритети».

Що відповів народний депутат України Ігор Шкіря журналісту «Білої хати» стосовно нелегальних пасажирських перевезень і ролі в цьому правоохоронних органів?

На актуальні запитання з багатьох проблем оподаткування відповідає читачам газети заступник голови комісії з проведення реорганізації державної податкової інспекції у м. Чернігові, заступник начальника Володимир Луценко.

Газета «Біла хата» розповідає про найближчі нові проекти. Цього разу читачі довідаються про спільну співпрацю редакції тижневика і Товариства природолікування «Зелена планета», яку очолює наша землячка з Козелеччини Наталія Земна.

У номері тижневика читачі довідаються про юридичні консультації чернігівських юристів, які розкажуть про умови та порядок призначення пенсій жінкам, що мають статус «Мати-героїня». Також цікаву консультацію надають фахівці з такого важливого інституту, як шлюбний договір? Чи існують перепони при укладанні такого договору? Як не втрати майнову власність при створенні «договірного» союзу? Чи можна скасувати обов’язки, взяті на себе при укладанні договору? За яких обставин можна розірвати шлюбний договір?
Корисною, з точки зору редакції, стане консультативна інформація щодо страхового стажу: чи зараховують до страхового стажу період перебування у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами, а також час перебування у відпустці по догляду за дитиною до досягнення трирічного віку.

Під назвою «А перетворилися на білих журавлів…» газета «Біла хата» продовжує знайомити своїх читачів із серією публікацій про чернігівців, які колись воювали в Афганістані.

Чернігівська обласна газета «Біла хата» — для читачів, які мають нестандартний погляд на все, що відбувається в навколишньому світі!



Теги:юрист, консультації, Чернігів, Анонс, Газета, 9 лютого, Біла хата, поради, тижневик, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar