реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 26 січня 2011 року

В останньому числі січня обласного тижневика «Біла хата» читачі можуть дізнатися про те, скільки спрямовується в цьому році коштів в обласному центрі на розвиток соціальної інфраструктури, харчування учнів у навчальних закладах, придбання медикаментів для соціально незахищених верств населення, на житлово-комунальне господарство області, зокрема, для реалізації програми відновлення покрівель, покриття доріг та проїздів у житловій забудові, модернізацію та заміну ліфтів, відновлення та реконструкцію дитячих ігрових майданчиків тощо.

Газета проінформує своїх читачів і про нові мінімальні розміри виплат із безробіття, про новий земельний податок і орендну плату, новий прожитковий мінімум у 2012 році.

Читачі дізнаються і про те, чому Прем’єр-міністр України Микола Азаров поставив вимогу перед місцевими органами влади про скасування підвищення комунальних тарифів.

На прохання читачів редакція розпочинає цикл практичних порад відомого цілителя щодо того, як не хворіти й не старіти.

«Біла хата» продовжує друкувати статті академіка Української академії оригінальних ідей із селища Тростянець Ічнянського району Михайла КУРДЮКА про розумне харчування.

У січневому випуску рубрики «Зоосвіт» фахівці обласної ветеринарної служби надають консультації для тих, хто утримує в господарстві свійських тварин та птахів, що робити, аби вони не хворіли, а якщо це сталося, то як правильно їх лікувати.

«Сатиричний об’єктив» спрямовує свій спектр на депутатів місцевого рангу: які вони є насправді й чого вони варті.



Теги:юрист, консультація, хата, Газета, сімя, преса, Біла хата, поради, Чернігівська, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar