реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 19 січня 2012 року

Після зимових свят сторінки обласного тижневика наповнені розмаїттям всіляких цікавих і практичних публікацій.

У матеріалі «Життя дорожчає» — інформація про урядову перевірку обґрунтування рішення виконкому Чернігівської міської ради щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги з 1 лютого.

У публікації «Люди — не вівці!» журналіст досліджує проблему можливого підвищення тарифів на проїзд у чернігівських маршрутках. Чи «проковтнуть» і цього разу мешканці міста чергову затію місцевої влади?

Який порядок перерахунку пенсій пенсіонерам? Чи доцільно переходити на чорнобильську пенсію? На ці та інші «пенсійні» запитання читачів газети відповідають фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

На сторінці «Дорога і безпека» тижневик відкриває нову постійну рубрику — «Автошкола». Веде її працівник УДАІ в Чернігівській області Сергій Борздий.

"Міліція йде в народ". У публікації під такою назвою йдеться про те, як керівники обласного УМВС намагаються покращити співпрацю з населенням.

Чи можна втекти від своєї долі? Розмірковує про це позаштатний кореспондент газети «Біла хата» Ольга Правдивець із селища Куликівка.



Теги:пенсія, консультація, хата, Чернігів, Газета, Чернигов, Біла хата, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar