реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 24 травня 2012 року

У свіжому випуску чернігівської газети «Біла хата» читайте:
Про деякі аспекти сирної проблематики між Україною та Росією ішлося в Чернігівському медіа-центрі «Моє місто». Керівник Центру незалежних споживчих експертиз «Тест» розповів про те, як представники цієї організації здійснювали закупівлю українських та російських сирів у Москві. Результати експертизи показали, що в сирах російських виробників наявність рослинних жирів перевищувала навіть допустимі норми, через які російська влада заборонила поставляння українських сирів до Російської Федерації. Про це — в публікації «Куди котимося, або Політична складова українського сиру».
Чим займається податкова міліція? Чому деякі політики говорять про те, що така структура дублює багато інших подібних служб, а отже, ніби й не дуже-то потрібна. За роз’ясненням редакція звернулася до фахівця. Його позиція викладена в статті «Навіщо податкова міліція?»
Незабаром в українському золотовалютному резерві з'являться китайський юань і російський рубль. Про таку фінансову новину повідомили редакцію в Національному банку України. Ця тема дійсно стане цікавою для читачів.
З 1 травня відбулися зміни щодо пенсійних нарахувань та виплат. Роз’яснення для читачів газети «Біла хата» надає начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Петро Кулініч.
Постійна рубрика «Історія з конверта» розповідає про долю жінки, про її цікаве й нестримне кохання до чоловіка, від якого народила дитинку. Але, як часто буває в житті, він покохав іншу. Кінець цієї невигаданої історії трагічний…
Дожилися. Під такою рубрикою вміщено публікацію, в якій розповідається про те, як правоохоронці розшукують осіб, що приловчилися робити фальшиві свинячі вуха з хімічних речовин, які не можна відрізнити від натуральних, окрім як через лабораторні дослідження.
Кросворди, гуморески, оголошення, вітання — у свіжому випуску обласного тижневика для всієї родини «Біла хата».



Теги:Газета, консультації, Біла хата, 24 травня 2012, поради, Чернігів, тижневик, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar