реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 19 квітня 2012 року

У спеціальному репортажі йдеться про те, як врятували працівники міліції потопаючу людину в річці Стрижень.

Як викривали підпільний цех із вироблення взуття під всесвітньовідомими марками працівники податкової міліції міста Чернігова — розповідають безпосередні учасники операції.

У лісах на Козелеччині організувалися партизани. Про їхню діяльність дізналися правоохоронці. Про це — у відповідній публікації.

Військовий журналіст ділиться з читачами враженнями про проводи юнаків в українську армію. Як проходили такі дійства у селі Киїнка Чернігівського району — у репортажі «І рушник вишиваний на добру службу».

26 квітня виповнюється 26 років з дня, як сталася наймасштабніша трагедія у світі на атомній станції в Чорнобилі. Як усували наслідки цієї трагедії працівники правоохоронних органів Чернігівщини, розповідають очевидці та учасники Чорнобильської катастрофи.

Чому виникають кризи в родині? Причин цьому багато. Як мінімізувати кризові моменти, щоб у сім’ї були мир та злагода. Про це розмірковує чернігівський психолог-аналітик Ананда Разіна.

Як зміцнити серце народними й водночас простими засобами, які перевірив на собі один з українських довгожителів. Також у цьому матеріалі — його випробувані рецепти від безсоння, при виразці шлунка, від вугрів, для поліпшення роботи деяких внутрішніх органів.

У черговій рубриці «Зоосвіт» спеціалісти з ветеринарії розкажуть про хвороби домашніх улюбленців та як надавати першу медичну допомогу тваринам у разі їхнього захворювання.

Садівничо-городні поради місцевих знавців сільськогосподарської та дачної справи стануть у нагоді тим, хто думає про цьогорічний урожай уже зараз. Для цієї «урожайної» теми редакція виділила аж цілу шпальту газети.

Дивовижна правдива історія про життя людини — інваліда по зору, який усупереч усім законам зміг вистояти й перемогти страшну хворобу — став зрячим.

Про все це у черговому випуску чернігівської обласної газети «Біла хата».



Теги:консультації, Чернігів, Анонс, Газета, Біла хата, поради, 19 квітня, тижневик, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar