реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської газети «Біла хата» від 18 серпня 2011 року

Неоднозначність поглядів висвітлює обласний тижневик щодо відзначення Дня Незалежності України. Про це — в публікації «Спогади зі смутком».

Про чудо-вулик — лежак, який корисний для здоров’я, розповідає бджоляр із Ніжина Петро БАЛАШ, який впроваджує через свій досвід лікувальний комплекс апітерапії, а це шлях до імунної підтримки й омолодження організму.

Тижневик «Біла хата» цього разу надає юридичні консультації на різноманітні теми, серед яких:
— чи можна отримати компенсацію за невикористану відпустку;
— як скористатися архівними даними і чи можна зробити запит, що стосується конкретної людини;
— кому з пільгових категорій можна безоплатно їздити в маршрутках;
— чи можуть діти після смерті батька — інваліда війни отримувати пільги згідно із Законом «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»;
— що треба знати для того, щоб довірити захист своїх прав іншій особі.

Спеціальний випуск «Здоров’я» стане особливо корисним для тих, хто хворіє на цукровий діабет, адже конкретні поради для лікування цієї хвороби надає фахівець, який уже кілька років займається її вивченням та лікуванням.

Виявляється, в Івана Франка та його дружини Ольги Хоружинської була незвичайна і трагічна історія кохання. Редакція газети «Біла хата» пропонує дізнатися про це і своїм читачам.

А рубрика «Минуле і сучасне» запрошує читачів до українського Санкт-Петербурга. Саме таку назву дала своїй публікації автор із Ніжина Надія ОНИЩЕНКО, яка нещодавно побувала в північній столиці Росії.



Теги:18 серпня, здоровя, консультації, Анонс, Газета, Рік, серпень, поради, 2011, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar