реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 12 квітня 2012 року

Знати свої права — значить, бути захищеним, вважають фахівці Інспекції з питань захисту прав споживачів у Чернігівській області, які для читачів тижневика надають потрібні консультації.

Готуємося до Великодня. Журналісти розповідають про те, які паски печуть сусіди-поляки. А шеф-кухар із Чернігова запропонує свинину в пивній глазурі. Також читачі дізнаються про оригінальний рецепт вареників від знаного в Україні політика, який днями побував у Чернігові.

Пийте козяче молоко! Якщо ви ще не завели козу, то після прочитання статті професіонала своєї справи в галузі ветеринарії Миколи ЗАГАЛЬЦЯ з Корюківки ви неодмінно захочете її придбати. Адже спеціаліст детально описує, як доглядати цю сімейну тваринку, від якої матимете лише користь.

Душа прагне любові.Вона так його любила, що змушена була терпіти косі погляди свекрухи. Але в його душі давно оселилося щось інше… Ранком вона забрала дітей, і ніхто її не зупинив… Автор розповідає про зворушливу життєву історію однієї жінки із селища Куликівки, що на Чернігівщині.

Чернігівська газета «Біла хата» запропонує для своїх читачів багато іншої різноманітної інформації для дому та сім’ї.



Теги:консультації, Чернігів, 12 квітня, Анонс, Газета, рекомендації, преса, Біла хата, поради, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar