реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс "Білої хати" від 26 листопада 2009 року

В роки Великої Вітчизняної війни в передмісті Чернігова — селищі Астра— було розстріляно не один десяток ромів. На місці розстрілу встановлено пам’ятник на честь загиблим. Про ці воєнні жахіття і вистражданий пам’ятний знак розповідається у публікації «Увіковічені Роми».
Гірке життя у місцях позбавлення волі, але не думав мешканець із села Спаське Сосницького району, що після відбування покарання за вбивство людини, йому доведеться на волі зустрітися ще з більшими труднощами, ніж там — за ґратами. Про це в публікації Світлани Душик із Сосниці «Гірке життя на волі»
Про феномен гетьмана України Павла Скоропадського, який вигідно було замовчувати радянській історичній науці йдеться у розвідці Ростислава Мусієнка.
Про що мріяла українська поетеса минулого століття Ладя Могилянська, яка народилася у Чернігові, і життя якої обірвалося трагічно — її розстріляли органи НКВС разом із чоловіком лише за те, що вони мали інші погляди, відмінні від офіційних постулатів тодішньої радянської влади. Тему досліджує журналіст Владислав Савенок.
Якщо хтось вирішив самостійно зайнятись лікуванням, то слід обов’язково дотримуватися певних правил, аби не зашкодити своєму здоров’ю. Про це читачі «Білої хати» можуть довідатися зі спеціально підготовленої публікації.
Поради до часу від Клубу органічного землеробства. Цього разу Клуб пропонує цікаву інформацію не тільки про городництво, а й про застосування нових засобів побутової хімії, адже в житті людини все взаємопов’язано —і врожаї, і вода, і побут…



Теги:26 листопада 2009 року, Біла хата, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar