реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Анекдот від Росспоживнагляду: і у віскі знайшли "шкідливі речовини"

Виявляється, не тільки українські сири, цукерки, консерви включно з ніжинськими огірочками містять, на тверде політичне переконання Росспоживнагляду, шкідливі речовини, але й американське віскі. Оп-ля, хто там блеяв про високі російські стандарти?

Федеральна служба з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини (Росспоживнагляд) виявила невідповідності при обігу в РФ американського віскі. Про це повідомляється на офіційному сайті відомства.

"Виявлено порушення вимог законодавства у сфері санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та законодавства у сфері захисту прав споживачів при обігу на території Російської Федерації американського віскі Бурбон", - повідомляє Росспоживнагляд.

"У зазначеному спиртному напої виявлені фталати, які здатні викликати функціональні, а в подальшому й органічні зміни в центральній і периферійній нервовій системі, ендокринній системі, а також онкологічні захворювання і проблеми з безпліддям у чоловіків і жінок", - заявляє Росспоживнагляд.

Та ну його, те капіталістичне віскі! Русскому чєлавєку і бражка сойдьоть!

Марко ХАРКО



Теги:віскі, російські санкції, російсько- українська війна, Росспоживнагляд, американські санкції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar