реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Андрійченко Поліщука засудити не зумів

Новозаводський районний суд м. Чернігова ухвалив рішення повернути Ігорю Андрійченку позовну заяву до Володимира Поліщука про захист честі, гідності та ділової репутації.

Про це йдеться в тексті ухвали розміщеному в ЄДРСР, повідомляє сайт ПіК.

«Дослідивши позовну заяву, додані документи, приходжу до висновку, що дану позовну заяву слід повернути позивачу, оскільки справа не підсудна Новозаводському районному суду міста Чернігова.

Відповідно до ч. 1 ст. 109 ЦПК України позови до фізичної особи пред'являються в суд за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем її проживання або за зареєстрованим у встановленому законом порядку місцем її перебування.

Згідно відомостей адресно-довідкового підрозділу УДМС України у Чернігівській області від 25.07.2015 року ОСОБА_2(Володимир Поліщук – ред..) зареєстрованим не значиться.

Зазначене свідчить, що місце проживання або місце перебування відповідача, зареєстроване у встановленому законом порядку, не належить до адміністративно-територіальної одиниці Новозаводського району міста Чернігова» - йдеться в ухвалі.

Суд ухвалив позовну заяву про захист честі, гідності та ділової репутації, визнання відомостей такими, що не відповідають дійсності, зобовязання спростувати відомості та відшкодувати моральну шкоду - повернути позивачу.

Нагадаємо, екс-кандидат у народні депутати по 205 виборчому округу Ігор Андрійченко подав заяву до суду на редактора і керівника проекту «Люстраційний бюлетень» Володимира Поліщука. Андрійченко звинувачував Поліщука в образі честі, гідності та ділової репутації.

У той же час громадський діяч Володимир Поліщук, що видає газету «Люстраційний бюлетень» заявив, що пропонував екс-кандидату по 205 округу Ігорю Андрійченку можливість спростувати викладені в цій газеті компрометуючі факти.



Теги:люстраційний бюлетень, Новозаводський суд, свобода слова, Володимир Поліщук, Ігор Андрійченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar