реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Андрій Шевченко піймався на питанні про Валерія Дубіля

На прес-конференції у Чернігові народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко розповів, що перше, за що мала б вибачитися опозиція, яка була при владі, це те, що не вдалося відділити бізнес від влади.

В той же час він назвав кандидатом від об'єднаної опозиції по 205 виборчому округу у Чернігові нинішнього народного депутата від БЮТу Валерія Дубіля. За словами Андрія Шевченка, у їх партії Валерій Дубіль має великий авторитет.

На питання редактора "Сіверщини" чи можна вважати, що Дубіль дорогі медичні пристрої купує для лікарень міста за свою депутатську зарплату, якщо не є підприємцем, Андрій Шевченко відповісти не зміг
.Нагадаємо, що по чернігівському виборчому округу вже "засвіченими" кандидатами є Валерій Дубіль та Олександр Соколов -- міський голова, що йде від Партії регіонів.



Теги:виборчий округ 205, БЮТ, Валерій Дубіль, вибори - 2012


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Головна ознака професійного українця: за можливості обгадити свого політичного однодумця. Хоча є багато сумнівів стосовно Дубіля, але ці питання представника напівмертвої диванної партії тільки підтверджують цю сентенцію. Для чого вороги, якщо є такі "патріоти"? Соколову ж вони не зададуть таке (подібне) запитання, бо викине з приміщення.
avatar
2
Чи може бути політичним однодумцем кримінальний авторитет? Чи може представляти партію її рядовий учасник? Спочатку дайте відповіді на ці питання, професійний ви наш анонім, а тоді коментуйте...
avatar
3
Якщо двічі (а за деякими даними чотири рази) "несудимий" керує державою Україна за сприяння найукраїнськішого зусіїх існуючих українців, то чому Дубіль не може балотуватися? І з ким тоді ця сміхотворна політична сила збирається об'єднуватися в парламенті чи поза ним? З такими ж карликами? Чи підуть гордо самі, очікуючи що за місяць-півтора до виборів регіонали знову змінять прохідний бар'єр (до 1-2%)? А Ющенку не по Тернопільшині чи Львівщині треба йти на мажоритарку, а на своїй Сумщині, або у Києві. Хай почує про себе багато приємного.
avatar
4
Ганс, Джек, Іван ілі как, цією логікою керуються на ЗМІ регіонали виправдовуючи своїх корупціонерів, бо юлькіни теж крали, коли були у виконавчий владі або затикають рота питанням: "А чому ви цього ребили при "помаранчовій" владі?"
У Вас коротка пам"ять!
Нагадаю, що у 2007 році після позачергових виборів пані Юля отримала в друге крісло прем"єра завдячуючи також і тому ж Ющенку, і тим кого Ви так смачно гудите.
avatar
5
Соломасі
На жаль, події в українській політиці за останнє десятиліття відбуваються таким чином, що до чого б не доторкнувся Ющенко з золотого перетворюється на чавунне (у кращому випадку). Згадаймо підписання ним у березні 2001 р. заяви трьох (Кучми, Плюща та його) проти учасників акції "Повстань, Україно!". Потім вибори у парламент -2002, коли більшість голосів НУ було перетворено на дулю, завдяки перебіжчикам типа Стояна та Т.Чорновола. Та й у президенти він йти не хотів, бо боявся, знав же, що він не є державним діячем, але жваніям, червноненкам та прочим третяковим треба було відбити вкладені в нього гроші. Потім вже були "універсали" з регіоналами, Балога, агітація за януковича на виборах-2010. І ось вам результат. Так що як кажуть, немає чого на дзеркало гніватися...
avatar