реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Прилуцькій голові вручили підозру

За процесуального керівництва Прилуцької місцевої прокуратури повідомлено про підозру 34-річному синові міської голови Прилук у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров'я).

Ще у вересні минулого року, перебуваючи поблизу центрального входу адміністративної будівлі Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, Ярослав Попенко через особисті неприязні стосунки з громадським активістом наніс йому удар ногою в праве передпліччя, через що потерпілий отримав закритий перелом руки.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, такі тілесні ушкодження належать до категорії середньої тяжкості за ознакою розладу здоров'я терміном більше 21 дня.

Оскільки підозрюваний не з'явився до органу досудового розслідування, також його не було й за місцем проживання, повідомлення про підозру вручили його матері Ользі Попенко, яка є Прилуцьким міським головою, обраною як представниця партії Юлії Тимошенко "Батьківщина".

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.



Теги:Прилуки, БЮТ, Валерій Дубіль, Ольга Попенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar