реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Андрій Шевченко назвав двох кандидатів у нардепи

Валерій Дубіль та Віталій Корж названі сьогодні потенційними кандидатами від об'єднаної опозиції на виборах по чернігівських 205 та 206 округах. Вони і зараз є депутатами Верховної ради від БЮТу

Озвучив кандидатів у кандидати відомий бютівський діяч, нинішній депутат Верховної Ради Андрій Шевченко не прес-конференції у конференц-залі готелю "Україна".

Він вважає, що Чернігівщина "історично голосує за національно-демократичні сили", хоча насправді ця історичність почалася тільки з 2002 року, а до того наша область входила в "червоний пояс". До речі, саме виходом з цього поясу треба бути зобов'язаними газеті "Сіверщина": був такий час, що кількість передплатників "Сіверщини" дорівнювала числу виборців, що голосують за українські сили, якщо це число ще помножити на три (середня сім'я)...

Андрій Шевченко вважає, що Чернігівська обласна державна адміністрація забороняє виставляти рекламу опозиції на біл-бордах та сіті-лайтах на Чернігівщині.



Теги:Андрій Шевченко, вибори- 2012, Віталій Корж, Валерій Дубіль


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Раз забороняє, то вибори можна вважати вже не легітимними. Бо усі ригівські шістки вже з місяць-два висять по всьому Чернігову: Королевська, Атрошенко, Медведчук та прочая г-да.
avatar