реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Андрій Макаревич виступить у Чернігові

Саме в останній вересневий вікенд у найпівнічнішому місті України традиційно лунатиме джаз. Його програма буде достатньо лаконічною, проте порадує якістю та різноманіттям виконавців. Звичайно, ситуація в країні вносить свої корективи, і формат фестивалю буде дещо змінено. Не відбудеться вже традиційний джаз-парад, не буде розважальної складової… Буде музика.

Перший великий фестивальний концерт, який відбудеться 26 вересня, буде франко-ізраїльським. Минулого року французи із Benjamin Faugloire Project стали головною музичною подією фестивалю, і організатори вирішили продовжити французьку музичну лінію. Відкриє фестиваль Cosmicmaurel Trio з Марселю. А після антракту свою творчість презентує відомий ізраїльський піаніст Omri Mor з однойменним тріо. Обидва колектива в Україні виступатимуть вперше.

Другий фестивальний день, в суботу, 27 вересня, почнеться виступами українських джазових колективів на безкоштовній «Зеленій сцені» фестивалю. А увечері того ж дня відбудеться головна музична подія фестивалю – спільний концерт Андрія Макаревича і відомого пітерського джазового гітариста Ільдара Казаханова. У супроводі кращих джазових музикантів Санкт-Петербурга вони представлять програму «Андрій та Ільдар в Машині». Улюблені усіма пісні «Машини часу» пролунають в нових джазових фарбах і варіаціях. До речі, в проекті бере участь одна з кращих джазових вокалісток України Анна Чайковська. Повідомляє Чернігів. інфо

Обидва великі фестивальні концерти відбудуться в музично-драматичному театрі ім. Шевченка, початок о 19.00. Безкоштовна денна сцена фестивалю розташується біля центральної площі і основного майданчика фестивалю.

Більше інформації – на сайті фестивалю www.chejazz.info



Теги:джаз-фестиваль, Зелена сцена, Машина времени, Андрій МАКАРЕВИЧ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar