реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Джаз і бабине літо

У Чернігові пройшов міжнародний фестиваль Chernihiv Jazz Open 2015. Фестиваль вшосте зібрав глядачів з багатьох міст України та зарубіжжя.

На великій фестивальній сцені представили свої програми: Urban Gypsy & Anna-Maria (Україна), Thierry Maillard Trio (Франція), World Trio (Польща), Dennis Adu Quintet (Україна). Крім того, на малій джазовій "Зеленій сцені" фестивалю слухачів радували чернігівські джазові музиканти у складі двох колективів Yaroslav Gross Quintet і F Trio.

І все це у супроводі фуд-корту від кращих чернігівських рестораторів. Віртуозна гра музикантів, непідробні емоції як в залі, так і на сцені, овації і виходи на біс – все це учасники та глядачі фестивалю будуть зберігати у своїй пам'яті вже до наступного року.

Один зі слоганів фестивалю "Джаз і бабине літо в Чернігові!" як ніколи потрапив в яблучко. Адже в цей вересневий уїк-енд погода подарувала справжнє диво – температура повітря в тіні доходила до 30 градусів! А древній вересневий Чернігів зі своїми старовинними храмами заграв новими музичними фарбами! Тож не втомлюємося відкривати для себе Україну!24 канал



Теги:джаз, Зелена сцена, фестиваль, бабине літо


Читайте також



Коментарі (0)
avatar