реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Американці знають: Путін не зупиниться!

Метою президента РФ Володимира Путіна залишається дестабілізація ситуації в Україні, тому Києву не варто чекати тривалого припинення вогню на сході країни.

Таку думку в ефірі телеканалу "Інтер" висловив посол США в Україні в 2003-2006 роках Джон Гербст, повідомляє УНІАН.

"Наскільки я знаю, після перемир'я 15 лютого загинули 75 військових. Це дуже багато в ситуації, коли вогонь нібито припинили. Путін зупиниться, тільки якщо доведеться платити дуже високу ціну за продовження агресії", - вважає Гербст.

У цьому зв'язку він відзначив важливість рішення лідерів Європейського союзу продовжити санкції щодо Російської Федерації.

Крім того, Гербст закликав Захід почати постачання зброї Україні, що, на його думку, може зменшити ймовірність нової атаки Росії".

“Ми повинні зупинити агресію містера Путіна тут, в Україні. В американському політикумі, в тому ж Конгресі, відмінно бачать, що це стосується життєвих інтересів США. І я думаю, що в цьому році у Вашингтоні буде прийнято рішення про постачання зброї Україні", - сказав Гербст.

“Поставки зброї Києву можуть зменшити ймовірність нової атаки Росії. Путін опиниться перед складним вибором - або він припинить агресію в Україні, чи у нього виникнуть серйозні. дуже серйозні проблеми вдома. Це той вибір, який Захід повинен нав'язати Росії", - підкреслив посол.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1063938-eks-posol-ssha-ukrajini-ne-varto-chekati-trivalogo-pripinennya-vognyu.html



Теги:російсько- українська війна, російська агресія, поставки зброї Україні


Читайте також



Коментарі (0)
avatar