реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Аллах акбар, православна Москва!

Одне з найбільших мусульманських свят -- Курбан- байрам кожного року у Москві викликає напруження серед білолицих її мешканців. Натомість смугляві все більше утверджуються в імперській столиці.

Їх не зупиняють охи православних, коли за правилами своєї релігії вони цього свята приносять у жертву баранів чи корів. Роблять це у людних місцях і ніжні серця корінних москвичів жахаються, а голови впадають у задуму. Камо грядеші, православна Москва стоглава? Та вона вже й давно не православна, як визнав патріарх московський Кіріл (Гундяєв), розповівши на єпархіальних зборах як мало людей приходить у православні храми, а деякі з них і взагалі не діють. Це у православній столиці, що намагається нав'язати нам, українцям (а заодно і молдаванам, і казахам, та іншим крепко віруючим православним) якийся "русскій мір"...

Минулого року святкувати Курбан- байрам вийшли 150 тисяч громадян Російської Федерації. Скільки зарізано було баранів -- не кажуть, бо швидко з'їли. Цього року буде не менше -- московські влади навіть наготували три додаткові майданчики для святкувань мусульманського світу. Один з них -- у парку Сокольники. Адже існуючих мечетей не вистачає... Православних храмів -- вистачає і навіть порожні стоять.

А в Підмосков'ї офіційний статус мечетей мають 5 споруд, цього року відкриють шосту -- у Наро-Фомінську. Для 34 мусульманських общин цього мало.

Між тим, тільки в головній мечеті Москви Курбан- байрам відсвяткували біля 100 тисяч мусульман -- їх пускали тільки після пред'явлення паспорта.
... Рим упав тому, що завойовані ним варвари прийшли у столицю імперії. Завойовані Москвою чеченці, азербайджанці, дагестанці тощо також прийшли у столицю своєї метрополії. І Москва впаде. Аллах акбар!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:ісламізація, розпад РФ, Україна - Росія


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Що за лексика?.. Білолиці, смугляві. А що, смуглявих українців немає?
avatar
2
А хіба це не в класиків вашого теперішнього світу --"бліднолиці"? (Фенімор Купер) smile
avatar
3
З часу Купера пройшло часу.
avatar
4
Не варто так відкрито радіти, панове.
Москва - це імперія, яка завжди свої внутрішні проблеми вирішує за рахунок зовнішньої експансії.
А мусульмани  всьому світу показали, які вони "брати" один одному(Ірак-Іран, Сирія).
Тож на кожного благовірного суніта знайдеться благовірний шиїт.
В Україні цих проблем поки що не треба!
Сьогодні держава повинна вирішувати саме цю проблему щоб не отримати сирійський варант.
avatar
5
А де тут радість, якщо валиться держава наших двоюрідних братів менших? І тут треба Україні вибудовувати окрему стратегію з кримськими татарами, з татарами волзькими... А ніхто цим не займається...
avatar