реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ахметова треба заарештувати!

Свого часу Віктор Ющенко вів гру з Ахметовим, який тікав після Помаранчевої революції за кордон. Його вернули, переляк пройшов і саме він привів до влади Януковича.

Сьогодні 200 проросійських мітингувальників, частина з яких маєвиразний акаючий російський акцент, захопили приміщення Донецької обласної державної адміністрації. При цьому міліція спокійно все це допустила - навіть не використала водомет, що стоїть собі без діла під ОДА.

Начальник особистої охорони Ахметова і, за сумісництвом, головний міліціонер Донеччини впустив до ОДА організованих Ахметовим "сепаратистів". Чому досі не заарештовано Ахметова - не тільки за вбивство Аліка Грека, але й за фінансування режиму Януковича і за сепаратизм в Україні?!

Російські загарбники планують проголосити себе якоюсь координаційною радою, провести референдум і приєднатися до Росії. Севастопольський сценарій у дії.

Про реакцію київського керівництва - Авакова, Наливайченка і Турчинова наразі нічого не відомо.
Надійшла інформація: в.о Президента Турчинов скасував свій візит до Литви. Крім того, стало відомо, що в.о. президента скликав термінову нараду керівників силових міністерств та відомств.
Він взяв під свій особистий контроль ситуацію, яка склалась в Донецькій та Луганській областях через виступи сепаратистів, - зазначили у прес-службі.



Теги:Ахметов, мвс, Донецьк, СБУ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
При режиме Януковича можно было открыто свободно не регистрируясь в сетях высказывать свое мнение, а теперь при демократии только для зарегистрированных пользователей, а люди которые имеют свое собственное мнение называются сепаратисты. И почему обязательно как проституткам ложиться под кого нибудь или под Европу, либо под Россию, почему вы считаете, что нельзя создать государство сильное процветающее ни от кого не зависящее, как Швейцария например.
avatar