реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російську агентку видворено з України

Служба безпеки України показала відеоролик як громадянку Росії Марію Столярову, що була продюсером на телеканалі "Інтер", видворено з України із забороною в'їзду на 5 років.

Раніше повідомлялося, що під час прямого ефіру з Майдану Незалежності журналіст «Інтера» спілкувалася з родичами загиблих активістів. Столярова перервала трансляцію із словами «Ну - но давайте закінчуйте цю х**ню».Сама шеф - редактор телеканалу заявила, що сталася «непоправна фигня» , і пояснила свій вчинок тим, що «кнопки були переплутані» і вона «дуже нервувала».

Проте детальне вивчення її сторіночки в соціальній мережі «Facebook» показує, що Столярова систематично дотримується антиукраїнських поглядів, працюючи при цьому на українському телеканалі. А також брала участь в зйомках пропагандистських сюжетів на російському ТБ в травні 2014 року в Донецьку. Раніше в інтернеті вже були опубліковані фото Столяровой з бойовиками «ДНР» з підписом «мої улюблені хлопці в Донецьку».

Столярова не лише називає патріотично налагоджених жителів Харкова «натовпом нациков». Для неї вони також– «банда орків». Більше того, в травні 2014 року Столярова знімала в Донецьку пропагандистські сюжети для російського ТБ. На відео вона розповідає, що працювала з батальйоном «Схід» Олександра Ходаковского того дня, коли вони провели невдалий штурм донецького аеропорту. При цьому Столярова шкодує загиблих російських бойовиків і кладе квіти біля їх трупів.Втім, така робота і така позиція не завадили Столяровой влітку 2014 року переїхати в «фашистський» Київ і працювати на одному з найпопулярніших українських телеканалів.



Теги:ІНТЕР, Столярова, агенти Москви, Донецьк, російсько- українська війна, СБУ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Більш доречно: агентка "рускава міра" - рашизму, що є розновидом звичайного фашизму-нацизму.
avatar