реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зрада і жаба в окропі

А я це пропустив. СБУ воює проти групи Шведа, яка, виявляється, ліквідувала Моторолу, Гіві і Захарченка. А тепер їх затримали і таким чином злили операцію, яка готувалася із штурму в Донецьку в'язниці, де утримуються наші полонені. І цю справу санкціонували з офісу нашого найвеличнішого. Це нова операція вагнерівців, щодо якої виправдовувався Янелох. Виправдався і злив нову справу.

Тепер у новому світлі звучать верески Зеленського про те, чому нас до НАТО не пускають. Він і його нікчемна бригада під волання про ЄС і НАТО практично рухають країну в східному напрямку. Таємна угода з Китаєм цьому підтвердження.

Це значно серйозніші речі, ніж оті його смикання у перші дні перебування при владі. Але тоді організовували цілі марші протесту. А зараз мовчанка. Схоже, що суспільство вариться як жаба в окропі. Поступово звикає до зради.

PS Виявилося, що це історія річної давності. Рік тому про це говорив член групи Шведа Ніколов. А Бутусов сьогодні це знову озвучив Бутусов,бо проти них порушено кримінальну справу і не закрито.

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:вагнерівці, Юрій Луканов, гібридна війна, СБУ, зрада, Донецьк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar