реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ахметов війною не переймається...

20 років тому Ринат Леонідович Ахметов, а також Борис Колесніков і тоді ще живий Василь Джарти зігнали у центр Донецька бюджетників та тітушок, і наказали їм махати російськими триколорами.Це, кажуть, був чи не перший раз, коли на Донбасі виник ''проросійський'' мітинг.

З тих пір російську карту Ахметов і його колеги по кримінальному руху розігрували у своєму регіоні активно.
Страшні смерті, фізичне знищення цілих міст, де безроздільно володарювали і насаджували бренд Росії ахметівці, прийшли пізніше.

Пройшло з моменту російського наступу 9 років, з початку повномасштабнлї агресії скоро буде 2 роки. Я почав воювати у травні 2014-го, воюю і зараз.

Ахметов продовжує бути безперечним бізнесменом номер один в Україні, безперешкодно користуватися активами, відібраними кооись насиллям і шахрайством. Йому ще немає 60, він у прекрасній фізичній формі; у військо, щоб спокутувати свою вину бодай частково, він не йде, віддає на ЗСУ якусь малу долю, володіє палацами у Європі, на вартість яких можна було побудувати кілька заводів з виробництва дронів. Заводів, яких у нас держава не побудувала ще ЖОДНОГО, натомість у Росії вони ростуть, як гриби.
Колесніков, в принципі, теж не бідує і не переймається.

Я уже 20 років пишу про Ахметова, міняється лише історія у мене, а не у нього.
Але я не забуду. Не проходить і кілька днів, коли я про нього та його подібних не згадаю.

Ігор ЛУЦЕНКО



Теги:Ахметов, Ігор Луценко, олігархат


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Ахметов це наступник, за яким проглядається Звягільський і Кучма, які засобом шахтарських страйків 1993 року запустили процес перевороту від принципів Декларації про державний суверенітет України в напрямку формування кланово-олігархічної системи за рахунок здачі національних інтересів.
У ті роки пан Ігор Луценко був ще підлітком.
avatar