реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Аграрні питання у час війни

Лише вчора включався онлайн в засідання нашого аграрного комітету. Розглядали питання адміністративної процедури у сфері земельних відносин. Вже сьогодні (уявіть оперативність!) цей проєкт – у порядку денному. Не маю нічого проти цього питання, у нас – дуже багато нестиковок, які потрібно врегульовувати, але, перепрошую, це далеко не головний пріоритет в час війни.

Чого не скажеш про мій законопроєкт - про бронювання сільгоспземель для учасників бойових дій. Питання прямо стосується сотень тисяч (!) наших захисників і відкладається в парламенті місяць за місяцем. Військові знову можуть зачекати?

Найгірше, що проблема не в «аграрних» законопроєктах, а системний збій і повний хаос в роботі парламенту. Лише один приклад – сьогоднішній порядок денний сесії: роумінг, хмелепродукти, кінематографія, права інспекторів дорожнього руху та засуджених і купа «дріб´язку». ЖОДНОГО стратегічного питання, яке б серйозно посилило державу і її обороноздатність. Ні змін до бюджету (подвоїти-потроїти кошти на безпілотники і не тільки), ні кадрових рішень, ні ключових «військових» законопроєктів.

Звертаюся до колег-депутатів. Друзі, це ж очевидні речі. Пріоритети в Раді зараз можуть бути лише в одному: війна, кошти на ЗСУ, посилення оборони і виживання економіки. Все. Роумінг і кінематограф можуть зачекати.

Сергій РУДИК



Теги:Земля, Сергій Рудик, широка війна, ВР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar