реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Аграрії почали акцію проти продажі землі іноземцям

Всеукраїнська Аграрна Рада розпочала флешмоб проти продажу землі іноземцям.

Про це йдеться у зверненні асоціації.

"Вчора у прямому ефірі на ICTV прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що землю будуть дозволяти купувати іноземцям вже влітку 2020 року. Запуск хаотичного і необдуманого продажу землі може призвести до катастрофічних наслідків в країні.
В даному випадку просимо максимально підтримати ініціативу ВАР, яка забороняє купувати землю іноземцям.

Чим активніше буде озвучена наша позиція у цьому питанні, тим більша вірогідність її врахування у законопроекті.

Якщо просто спостерігати і чекати, що хтось врахує наші з вами інтереси, то на жаль, як показує практика останніх років по відношенню до аграрної галузі, цього не відбудеться. А всі ми працюємо в аграрній галузі!!!!!

Тому вкотре просимо вас власним прикладом підтримати ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЛЕШМОБ ПРОТИ ПРОДАЖУ ЗЕМЛІ ІНОЗЕМЦЯМ!

Сфотографуйся з хештегом #НіПродажуЗемліІноземцям або запиши коротке відео-звернення до Президента України з проханням не допустити продаж української землі іноземцям на своїй сторінці у фейсбук. Також поділіться фото, закликайте ваших друзів приєднатися до флешмобу", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що вчора прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив про те, що старт земельної реформи запланований орієнтовно на літо наступного року. До цього часу Уряд спільно з Національним банком має зробити кредитування в гривні значно дешевшим, ніж воно є зараз – взяти кредит можна буде під 14-15% в гривні.Агравері



Теги:продаж землі, Гончарук, флешмоб, уряд Зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar