реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Наче агенти ФСБ в інформаційному полі" - підполковник Мисник

"Після того, як газета "Гарт" (редактор Дмитро Іванов - ред.) розмістила детальну інформацію про всі військові частини, які перебувають на Чернігівщині, навіть їх читачі стали обурюватися, - розповів на зібранні Зимової школи журналістики чернігівської "Просвіти" начальник регіонального медіа-центру Міністерства оборони підполковник Вадим Мисник. - В інформаційній війні, яка йде сьогодні між Росією і Україною, така інформація - свідома допомога ворогу, який на нас напав".

Підполковник Мисник також прирівняв головного редактора газети "Вісник Ч" Сергія Народенка та його підлеглих до агентів ФСБ, висловивши надію, що "після війни прокуратура розбереться хто, як і в чиїх інтересах діяв".

Підполковник Мисник розповів як цілеспрямовано за керівництва міністрів оборони Саламатіна та Лєбєдєва, які фактично були громадянами Росії, нищилася інформаційна лінія української армії. "За даними станом на 2008 рік у Криму було 80 штатних агентів ФСБ, приставлених до всіх кримських засобів масової інформації. А в нас тільки газета "Флот України", радіостанція "Бриз"..."

Підполковник Мисник: "У Росії замість Геббельса рулить Кисельов. Але загалом там ситуація, як у Німеччині 1938 року - економіка на краю прірви, а два бюджети йдуть на армію. Дурить голови інформаційна махіна і я не здивувався появі листа діячів культури на підтримку окупації Криму, адже Росія завжди показувала українців дурними хохлами, жлобами. Як наш Бенюк у фільмі "Кандагар".

Фото Владислава САВЕНКА



Теги:інформаційний простір, чернігівська Просвіта, російська окупація, Вісник Ч, Дмитро ІВАНОВ


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Чітко по- військовому підполковник Мисник розставив крапки і про "Гарт" з тим лавреятом Івановим, що досі зве росіян-окупантів братами, і з Народенком, який за гроші маму рідну продасть... І з агентами ФСБ, щоб не думали, що вони по кущах ховаються...
avatar
2
А скільки було агентів ФСБ на кожному так званому міждержавному(російському) святі "Нетлінне "Слово..." у Новгороді-Сіверському впродовж останніх трьох років? Можливо і цього разу у травні повториться схоже? Чи не розібратись би СБУ??
avatar
3
То що, поговорили, оцінили, і все?! Судити по законах військового часу! І відповідні висновки щодо газети. Як старший офіцер запасу маю право на подібні заяви.
avatar