реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

СБУ закликає українців до пильності

Голова прес-центру СБУ Марина Остапенко закликала українських громадян бути пильними, не піддаватися на спроби вербування їх та повідомляти про будь-які факти чи спроби залучення до шпигунської чи диверсійної діяльності на користь Росії. Про це вона сказала в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.

Речник СБУ зазначила, що останнім часом побільшало диверсійних груп, російських шпигунів на території України і навела приклади залучення українських громадян до диверсійної розвідувальної діяльності на користь спецслужб РФ.

«Користуючись нагодою, я б хотіла звернутися до громадян нашої держави з проханням: не втрачати пильність і негайно інформувати компетентні ограни в разі спроб залучення наших громадян представниками іноземних держав до проведення розвідувальної підривної діяльності стосовно України», - закликала вона.

«Хочу нагадати, що згідно із законодавством людина, яка добровільно розповіла про те, що її намагалися вербувати, і при цьому не вчиняла жодних дій і добровільно повідомила СБУ про завдання або про факт вербування, чи факт злочинного завдання від іноземної держави, - ця людина звільняється від кримінальної відповідальності. Отже, будьте пильними і про будь-які факти одразу телефонуйте до Служби безпеки» - закликала офіційний речник СБУ.



Теги:диверсанти, російська окупація, шпигуни, Дмитро ІВАНОВ, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar