реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Аферист виманив гроші у матері зниклого воїна

На Чернігівщині затримали афериста, який представився правоохоронцем і виманив у матері зниклого військовослужбовця 3000 доларів.

Про це повідомляє Нацполіція.

«Видурюванням грошей у родини безвісти зниклого військовослужбовця займався раніше судимий за шахрайство мешканець міста Прилуки. Представившись поліцейським, фігурант приїхав до матері військового та повідомив, що її син ухиляється від мобілізаційного призову і нібито знаходиться у розшуку. Однак за три тисячі доларів пообіцяв вирішити питання з ТЦК та зняти його з розшуку. Мати, повіривши брехні псевдоправоохоронця, віддала всі свої заощадження», — йдеться в повідомленні.

Через деякий час, користуючись емоційним станом жінки, зловмисник знов зв’язався зі своєю жертвою. Він повідомив, що виконав свою частину договору, тому вона має до кінця розрахуватися з ним. У разі відмови платити – погрожував родині неприємностями.

«У відчаї жінка звернулась по допомогу до працівників Чернігівського управління Департаменту внутрішньої безпеки, які оперативно встановили особу зловмисника», – повідомили у Нацполіції.

Фігуранта затримали одразу після передачі йому 40 тисяч гривень. Йому загрожує до 7 років за ґратами.



Теги:шахрайство, чернігівська поліція


Читайте також






Коментарі (0)
avatar