реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

85-річний пенсіонер затримав шахрая

До поліції надійшло повідомлення про те, що в Чернігові затримали невідомого чоловіка. Той виявився шахраєм, а затримав його 85-річний Віктор Єфіменко.

Як повідомили детапі в поліції, представляючись лікарем, шахрай прийшов додому до пенсіонера з метою заволодіння грошима нібито на лікування його дочки, яка начебто потрапила в дорожньо- транспортну аварію і лежить з переламаними ногами та руками. Мовляв, їй необхідна термінова операція, яка коштує 20 тисяч доларів.

Пенсіонер насторожився і коли прийшов молодик за грошима, затримав його при допомозі іншої дочки та внука.
На місце події негайно прибули оперативники та слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції. Шахрай виявився мешканцем Одеси. Зараз поліцейські встановлюють всіх причетних до шахрайської схеми «ваш родич у біді».

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури інкримінують молодику скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України та частиною 3 статті 15 Кримінального кодексу України (незакінчений замах на вчинення шахрайства). Її максимальна санкція передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.



Теги:чернігівська поліція, шахрайство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar