реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Аби до влади...

Якщо і цього разу вдасться навішати на вуха локшину, тоді точно кінець парламенту. Але надіюсь, що цього не станеться, навіть якщо поміняють назву партії із ,,слуг'' на ,,щирі українці''.

Вірна слуга президенту Смаглюк-Василевська поділилась своїми роздумами про наступні вибори: ,,Була вірною слугою, так і залишусь, навіть тоді, коли ця партія не доживе до наступних виборів''.

,,Доведеться підтягувати потужних кандидатів, а згідно з довоєнними рейтингами я вибори на своєму окрузі виграю. Враховуючи, що у мене є команда з декількох десятків людей, перевірених війною, впевнена, у мене буде з ким і куди йти. Але розглядаю я себе як людину, яка прийшла з президентом Зеленським і хоче йти з ним далі, якщо він, звісно, вирішить балотуватись на другий термін».

Але я хочу нагадати, як в 20 році оця ,,щира українка''(яка, щоправда, каже про свою "генетичну пам'ять про Голокост", а не про Голодомор - ред.) підтримувала колаборанта портного: ,,Портнов надає владі неоціненну послугу тим, що його руками зараз відбувається відновлення справедливості. Люди хочуть змін. Хочуть справедливості і якщо влада зараз не знаходить в собі сили цим займатися – то я дякую Андрія Портнова за його внесок у відновлення справедливості в Україні... Але я не думаю, що є політична воля і його воля, щоб очолити якийсь правоохоронний орган".

Ярослав ЛІСЕВИЧ



Теги:команда ЗЕ, портнов, Слуга народу, Василевська- Смаглюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar