реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Команда Зеленського пробиває дно

За рішенням президента Зеленського проти мене порушена справа ДБР - мене звинувачують у незаконному захисті аеропорта Жуляни від російських окупантів" - генерал-майор Сергій Кривонос.

Не вперше ...

-21 травня 2019 року, на другий день після інавгурації Зеленського, ДБР почало досудове розслідування за заявою колишнього заступника голови адміністрації Януковича Андрія Портнова про держзраду Петра Порошенка...
Йшлося про події 25 листопада 2018 року, пов’язані зі здійсненням переходу корабельної групи ВМС ЗС України з Чорного в Азовське море в районі Керченської протоки. Тоді російські силовики незаконно захопили два українські катери Бердянськ і Нікополь, а також рейдовий буксир Яни Капу, що слідували в порт Маріуполя.
Петро Порошенко назвав цю справу «атакою на армію».

-Справа "Ленінської кузні" ("Кузні на Рибальському")

Восени 2018 року бізнесмен Тігіпко придбав у Порошенка ПрАТ Завод "Кузня на Рибальському".
Заяву щодо перевірки цієї угоди теж подав у ДБР Портнов.

У справі "Кузні на Рибальському" генерал Павловський вийшов під заставу у 18 млн грн.
У липні 2021 року слідчі ДБР повідомили про підозру посадовим особам Міністерства оборони і підприємства "Кузня на Рибальському" у зв’язку з поставками для Збройних сил України військової техніки низької якості.
У новій справі заарештували голову правління заводу та колишнього заступника міністра оборони Ігоря Павловського. Останній був звільнений під заставу, яку, згідно з повідомленням "Євросолідарності", зібрали Фонд Петра Порошенка та активісти.
(Що там із зупинкою ракетних програм - тими, що готувались?)

-Справа через відпочинок Петра Порошенка на Мальдівах.

У серпні 2019 року ДБР вирішило перевірити, чи законно Порошенко перетнув кордон під час своєї відпустки на Мальдівах у січні 2018 року. Цю справу теж ініціював Портнов.
(Що там з десятками відпочинків тогощоготувався?)

-Справа про держзраду через підписання Мінських угод

Ще одну справу через можливу держзраду Порошенка за заявою Портнова ДБР відкрило у грудні 2019 року — через підписання ним Мінських угод у 2015 році.У Європарламенті назвали цю справу «повним абсурдом».
(Що там з Стамбульськими домовленостями і окупованим півднем? Про Оман ні слова.)

-Справа про призначення Семочка заступником голови Служби зовнішньої розвідки

10 червня 2020 року Порошенку оголосили підозру через призначення першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.
(Що там з призначенням Зеленським Вані Баканова і його першого заступника, який утік і затриманий в Сербії генерала Наумова?)

-«Церковна справа»
18 червня 2020 року проти Петра Порошенка порушили кримінальну справу у зв’язку з наданням Православній церкві України Томосу на автокефалію.
Державне бюро розслідувань заявило, що провадження щодо розпалювання міжрелігійної ворожнечі при створенні ПЦУ розпочато за заявою прихожан Київського патріархату УПЦ.
(Що там з хресни ходом від гундяївськофсбешної секти?)

-Справа про «плівки Деркача» 20 травня нардеп Андрій Деркач опублікував першу частину аудіозаписів, які сам він назвав свідченням «міжнародної корупції» за участю Джо Байдена і Петра Порошенка.
(Байден чого ми не в НАТО?)

-Справа генерала Марченка по бронежилетах....
(Без коментарів)

-22 серпня СБУ у Києві розпочато кримінальне переслідування ТРО за незаконне зберігання бойових автоматів. Бо зброя могла бути використана для скоєння «тяжких та особливо тяжких злочинів на території столичного регіону».

Р.S. У грудні 2021 року США внесли Портнова до санкційного списку за звинуваченнями у причетності до масштабної корупції в Україні.
За повідомленням Центру протидії корупції, 3 червня 2022 року, під час повномасштабного вторгнення РФ Портнов втік із України, скориставшися допомогою заступника голови Офісу Президента України Олега Татарова. Крім цього, Татаров допоміг втекти з країни 28-річному сину Портнова, який покинув Україну 28 березня 2022 року.
Портнов виїхав з України 3 червня 2022 року через пропускний пункт у Закарпатській області.
РНБО не ввела щодо Портнова санкцій, Данілов пояснював це так: «У нас стільки загроз, крім Портнова, таких, як Портнов, – дуже і дуже багато. Але треба мати аргументи, докази».

А проти бойових генералів аргументів достатньо?

Це якесь божевілля, що оборона України у команди Зеленського виявляється незаконною.

Зиновій ГУЗАР

На фото генерал Кривонос, якого переслідують за незаконну оборону аеропорту Жуляни.

Аеропорт Жуляни був кинутий напризволяще. Київ вистояв чудом, який створили українці всупереч діям політичного керівництва – генерал Кривонос



Теги:команда ЗЕ, генерал Кривонос, портнов, Слуга народу, широка війна, Татаров


Читайте також



Коментарі (0)
avatar