реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

9 травня - без георгіївських стрічок

"1 і 9 травня - найбільш тривожні дні для всіх нас", - наголосив на засіданні обласного штабу національного спротиву голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко. "Тому давайте зробимо все, щоб показати: Чернігівщина - українська земля, нам не треба ніякі ознаки прихильності до окупантів. Одного разу ми вже в Чернігові це зробили, коли тисячі людей вийшли за єдність України і провокаторам не залишалося нічого іншого, як тихо сидіти".

Голова Чернігівської обласної державної адміністрації зауважив, що не треба зривати з когось георгіївські стрічки, але й не можна допустити, коли державні чиновники роздають їх, змушують вдягати школярів тощо. "Наш прапор - синьо-жовтий!"

Обласний штаб національного спротиву відзначає, що ветерани війни не носили ніяких георгіївських стрічок - вони з'явилися тільки внаслідок російської пропаганди, ініціатором масового введення георгіївських стрічок є ідеолог Путіна - Сурков. Тому пропаганда цих стрічок не тільки далека від історичної правди про війну, але й підтримує російську агресію проти України.

Штаб закликає всіх українців, всі установи у дні 1 і 9 травня вивісити на установах, на приватних будинках і балконах українські державні прапори і не дати жодного шансу проявити себе проросійським провокаторам.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:9 травня, георгіївська стрічка, російська агресія, сурков


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А що стосовно "Знамени Победы" ?
avatar
2
А как быть с Красным Знаменем Победы?
avatar