реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

70 діб в оточенні

Біля українського Часового Яру на Донбасі внаслідок двомісячної операції вийшли з оточення бійці двох українських батальйонів. Військові зі складу 225-го окремого штурмового батальйону та 223-го батальйону морської піхоти 70 днів тримали оборону біля одного з районів міста. При цьому обидва батальйони билися у повному оточенні російських терористів.

Як повідомив 225-й ОШБ у Facebook, протягом 70 днів військові тримали кругову оборону. Боєприпаси, вода та продукти передавалися дронами. Російські терористи увесь час намагалися знищити українських солдатів, проте усі їхні спроби провалилися.

Понад два місяці тривала операція з пробиття логістичного шляху до хлопців, що опинились в оточенні. Поки ми намагались звільнити шлях, бійці тримали кругову оборону, цілодобово відбиваючи атаки окупантів. Єдиний шлях постачання – дрони, якими ми доставляли боєкомплект, їжу і воду. Попри поранення та постійний тиск з боку ворога, бійці втримали позицію і при першій можливості були виведені на ротацію. Позиція наша, шлях розблоковано", – сказано у повідомленні.

Інформатор



Теги:Часів Яр, російсько - українська війна


Читайте також






Коментарі (0)
avatar