реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

32-й ранок Широкої війни

Ранок таки виборсався, хоч і з натугою, з-під чорнющого хмаровиння, начиненого сніжною крупою і тримаючи в пам'яті нічні видива пожарищ древнього Чернігова. І то були не древні сни про пожарища орди монгольської, а таки свіжі - орди московської.
"Тихое, долгое, красное зарево каждую ночь над становьем твоим" - писав російський поет Блок про свій кочовий народ, який хоче і в хліборобську, осідлу Україну перенести свої "кочевья", які випалюють вогнем наші ЗСУ.
На Чернігівщині, біля села Вишневе, наші дочекалися скупчення цього завойовницького, здичілого росіянства і багато понищили.
У Славутичі ж ситуація саме та, що я писав учора - окупанти вийшли з міста, але збираються провести обшуки в адмінбудівлях. І що шукатимуть? Українські прапори для омріяної Путіним денацифікації?
Удари по Львову - це персональний привіт Путіна президенту США Джо Байдену, щоб він не був Сонним Джо, а швидше рятував свіь від здичілих росіян. До речі екс- міністр Польщі уже заявив претензії на Калінінградську область, окуповану совєтами після другої світової - це Східна Пруссія, і Польща на неї має ефемерні права. Але доки тримає язика в одному місці Німеччина, до якої Пруссія належала, поляки підсуєтилися...
Як і Азербайджан, що зайняв два села в Нагірному Карабаху, оскільки вірмени побігли помагати Путіну в Україні. На окупованих Курильських островах Росія проводить демонстративні навчання, бо Японія реально хоче їх повернути. Фінляндія завтра припиняє з Московією залізничне сполучення, хоча ще й не має духу вимагати повернення Віпурі (Виборга) та всієї Карелії, окупованої Росією.
...І був ранок, і був 32 день Широкої української війни з вічним ворогом. І линула в небо ради Хрестопоклінної неділі молитва:"Спаси, Господи, людей Твоїх і перемогу на супротивників подай!"

Василь Чепурний



Теги:Джо Байден, Славутич, Чернігів, широка війна, Азербайджан, росіяни


Читайте також



Коментарі (0)
avatar