реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата"

Обласна газета для всієї родини "Біла хата" у черговому числі нагадала читачам про 90-річчя від дня народження учасника Другої світової, полковника Володимира Драгунова, який кілька десятиліть після виходу у відставку віддав пошукові імен загиблих під час оборони та звільнення Чернігівщини від гітлерівців воїнів і партизанів. Тисячі людей з різних куточків колишнього Союзу завдяки йому знайшли могили своїх рідних, на які потім приїжджали і приїжджають покласти квіти шани. Сам же полковник Драгунов удостоївся після відходу у вічність лише меморіальної дошки, хоча були пропозиції назвати його іменем одну з вулиць Чернігова.
У ґрунтовному матеріалі журналіста Ростислава Мусієнка "Свята вода від… Київського патріархату" "Біла хата" напередодні візиту Московського патріарха Кирила в Україну порушує питання про легітимність патріархату Київського.

"Біла хата" традиційно друкує низку пізнавальних матеріалів з різних галузей знань, ціла сторінка видрукувана під загальним заголовком "Мозаїка корисних порад".






Коментарі (0)
avatar