реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

На Чернігівщині стартувала Весняна толока

З 1 квітня на Чернігівщині стартувала Весняна толока. Відповідне розпорядження підписано головою облдержадміністрації Володимиром Хоменком.
В рамках Весняної толоки відбудеться ряд заходів щодо проведення благоустрою кожного населеного пункту.

Зокрема планується створити в установленому порядку нові зелені зони, впорядкувати місця поховання загиблих воїнів, жертв політичних репресій, кладовища, пам’ятники і меморіали.
На цьому Володимир Хоменко акцентував увагу під час проведення наради з головами райдержадміністрацій та районних рад. Він закликав представників виконавчої влади та місцевого самоврядування тримати ці питання на контролі постійно, а не лише під час проведення толоки.
Крім того, голова облдержадміністрації дав доручення, під час толоки, а також напередодні та з нагоди Великодня (19 квітня) повністю ліквідувати несанкціоновані та неконтрольовані звалища відходів, впорядкувати прибережні захисні смуги річок, смуги відводу автомобільних доріг, місць відпочинку вздовж автошляхів, привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики, парки, сквери, інші об’єкти масового перебування та відпочинку населення.
В рамках толоки будуть організовані та проведені акції «Первоцвіт», «Парк тисячоліть», «Дерево життя», «Посади дерево і збережи його», «Ліси для майбутніх поколінь».
11 квітня відбудеться загальнообласний суботник.

Управління у справах преси та
інформації облдержадміністрації






Коментарі (0)
avatar