реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

УНП говорить: „Підтримай своїх! Захисти себе!

22 лютого відбулася Рада Чернігівської обласної організації Української народної партії. Головним питанням, яке обговорили партійці на засіданні було продовження акції під гаслом „Купуй українське” на Чернігівщині. Акція спрямована на популяризацію української продукції та підтримку вітчизняних виробників з метою протидії економічній кризі. Вирішено було що протягом березня місяця всі структури УНП на місцях повинні включитися в роботу з проведення інтенсивної фази акції. В Чернігові, районних центрах та великих сільських населених пунктах будуть встановлюватися агітаційні намети, з метою інформування виборців про шляхи виходу з кризи, які пропонує УНП. Головні гасла акції – „Купуй українське”, „Підтримуй українське”, Підтримай своїх! Захисти себе!”
За словами голови обласної організації УНП Володимира Ступака, переговори будуть проводитися з місцевими товаровиробниками з метою залучення їх до акції.
Водночас партійці прийняли рішення протягом березня-квітня провести звіти депутатів місцевих рад перед своїми виборцями, де також заплановано провести роз’яснювальну роботу з громадянами щодо підтримки вітчизняних виробників.

Ігор Левенок




Теги:Українська Народна Партія, В.Ступак, УНП


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Да какое там наше?!?! Мясо польсое, редко где можна купить отечественное, да и если в магазине лежит расфасованое не факт что контрабандное с той же польши или молдовы под видом своего продают.

Скажите спасибо своему пчеловоду за кризис и признайте свои ошибки "Патриоты"

avatar
2
В Святому писанні сказано, що першими перед кінцем світу зникнуть бджоли.
Мабуть, кінець починається, якщо такий кисель замість мізків.
Алексій, синку, за кризу в США, рідній Росії, Польщі винний також бджоляр ?
За те, що у нас вирує контрабанда м"яса - винні ми самі.
Не вже ті , що його продають і переробляють не знають про це, але мовчать і ...одні бжоляра хають, а другі його колишню подругу Юлю, а треті - Я.
І тиша...
avatar