реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Зустріч міліціонера у "Просвіті". Анонс

20 лютого, у п’ятницю, в Чернігівській обласній організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» (вул. Воровського, 10) відбудеться зустріч заступника начальника УМВС України в Чернігівській області – начальника Штабу управління підполковника міліції Юрія Олександровича Буренка з колективом редакції газети «Сіверщина» та керівництвом обласної «Просвіти».
Зустріч відбудеться о 10-їй годині.
Читачі «Сіверщини» також можуть задати запитання Юрію Буренку, для чого необхідно вказати можливі питання у коментарях (подається нижче).

Довідка.
Юрій Буренок народився в 1970 році. За фахом — юрист. Службу в органах внутрішніх справ розпочав 1990 року на посаді міліціонера-водія роти міліції охорони при Новозаводському відділі внутрішніх справ м. Чернігова. З 1993 по 2003 роки обіймав різні посади в органах Державної служби боротьби з економічною злочинністю, звідки перейшов на роботу до Штабу УМВС.
До свого призначення на нинішню посаду виконував обов’язки заступника начальника Управління — начальника Штабу УМВС України в Чернігівській області.

На фото: Юрій Буренок ще у званні майора.






Коментарі (3)
avatar
1
Хотлесь бы узнать :
1. Как остоят дела на сегодняшний день относительно событий в Прилуках, когда умер от побоев один из лидеров группировки? Где сейчас эти сотрудники милиции? Возбуждено ли Уг.дело в отношении этих милиционеров?
2.Были ли за последние два года в Черниг.области зарегистрированы такие преступления, как бандитизм?
3. Какая пенсия у тех сотрудников милиции, которые уходят сегодня на пенсию?
4. Какое ( в среднем) денежное содержание (с доплатами, а не только оклад) сотрудников органов внутренних дел? ==Спасибо==
avatar
2
Зараз на одному з телеканалів ідуть дуже популярні в америці, европі та і в Україні телесеріали "CSI: Нью Йорк, Майамі". Дуже цікаво спостерігати за роботою закордонних спеціалістів з телеекрану. Виходячі з цього у мене до Вас кілька запитань:
1. Чи є у нас в Чернігові, чи області, такі експертні відділи?
2. Чи в достатній кількості такі відділи забеспечені необхідними матеріалами, обладнанням і кваліфікованими кадрами?
3. Наскільки ефективна робота цих експертних відділів, а саме який відсоток розкритих справ за допогою криміналістів і чи взагалі впливає робота криміналістів на розкриваємість?

П.С. Якщо в вашій відповіді буде зачеплене питання недостатнього фінансування, то чи не варто керівництву обласної і міської міліції пересісти зі службових автомобілей представницького класу на більш дешеві моделі, або краще велосипеди.

avatar
3
Тут люди хочуть знати:
1. Як просувається справа по загибелі (від вибуху у під’їзді) Антона Ніконенка (це було приблизно у вересні 2008 року)?
2. Як зараз справи з фізичною підготовкою правоохоронців (чи займаються вони спеціальними вправами, наприклад, вільною боротьбою?
3. Чи користуються нині в районах області дільничні міліціонери мопедами (скутерами), які були їм надані влітку минулого року?
4. Який кількісний склад правоохоронців (міліціонерів) по Україні і по області у порівнянні, якщо можна, з військовиками?
5. Стан житлового забезпечення правоохоронців.
6.Які проблеми зараз у міліціонерів при розкритті злочинів? Чи впливає нинішня (складна) політично-соціальна та економічна ситуація в Україні на процес розкриття злочинів?
7. Раніше у статзвітності ОВС злочин вважався розкритим ще до суду? Як зараз враховується ці показники (коли злочин вважається розкритим)?
8. Раніше, якщо хоч і недосягала сума нанесених збитків при скоєнні правопорушення, то все рівно правоохоронці займалися справою, хоч і не порушувалась Кримінальна справа. Чому зараз, як тільки в результаті правопорушення збитки не досягають відповідної суми (до речі, яка вона на сьогодні - 720 чи 900?), міліціонери майже у всіх випадках відсилають потерпілу особу до суду? А якщо ж треба, при цьому, відповідні дії провести, то хіба цивільна особа сама зможе це зробити?
avatar