реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Загорання ... від іскри

"Вечірній моціон" московського попа з кадилом мало не закінчився черговою пожежею біля храму св. Катерини.
3-го листопада 2008 року приблизно о 20-20, відразу після того, як московський піп із свитою з числа "бомжів", які мешкають у незаконно-встановленому наметі біля храму, зробили черговий обхід, охорона церкви побачила сильне задимлення навколишньої території. При огляді було встановлено, що загорілась тирса, яку залишили будівельники, котрі займаються ремонтом храму.
Найімовірніше, загоряння відбулось або від іскри з кадила московського попа, або від іскри з димоходу печі, яку знову встановили у наметі біля храму - саме у той час були сильні пориви вітру.
І що цікаво — незважаючи на сильне задимлення території, "квартиранти" наметів та їх "духовний прєдводітель" ніяк не реагували! Звісно ж бо, що вогонь був на поки що безпечній відстані від їхнього "вігваму"...
Вогонь охорона церкви оперативно загасила вогнегасником та водою.
Це вже другий випадок за останній рік, коли на небезпеку наражаються і люди, і будівля храму "завдяки" постійному нехтуванню правилами протипожежної безпеки мешканцями незаконно встановленого намету. Нещодавно вони завезли велику кількість дров та скинули їх у безпосередній близькості до історичної пам’ятки. Мало того — московські попи встановили свої намети саме на місці шахт, де підведені усі комунікації, у т.ч. й пожежний кран!
Врешті, у місцевої влади вистачає і волі, і владних повноважень, щоб зносити незаконно встановлені пивні намети. Чому ж у цьому випадку влада така недієва?!
Чернігівська обласна організація Конгресу Українських Націоналістів вимагає від місцевої влади покласти край порушенню законодавства з боку представників московської церкви та негайно прибрати незаконно-встановлені намети.
Валерій РЯБЧЕНКО





Коментарі (1)
avatar
1
На Украине нет московской и немосковской УПЦ. Есть только одна каноническая православная церковь. Всё остальное - от лукавого.
avatar