реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

На полі бою

Команда Анисова виграла чемпіонат... Куликівського району

Саме так, адже цей чемпіонат був відкртитим. Вони практикуються в Куликівському районі вже кілька років і участь у них брали навіть команди з обласного центру. Натомість команда одного з найбільших сіл району – Смолянки кілька років виступала в чемпіонаті Чернігівського району, ставала чемпіоном, вигравала кубок. Ось такий цікавий спортивний обмін.
Футбол взагалі спорт номер один на Куликівщині. Досить сказати, що в чемпіонаті невеликого району, якій налічує 17 територіальних громад, виступає по 10 – 12 команд — такій цифрі можуть позаздрити й у набагато більших районах. Ось і цього року в турнірі виступало 12 команд, 11 з району та гості з Анисова. Якраз анисівська командла «Зернопром» і виграла тривалий чемпіонат, в якому пройшло аж 22 тури. Друге місце здобула Смолянка.
Анисівці успішно виступили і у другому за рангом футбольному турнірі Куликівщини – Кубку району: вони стали фіналістами турніру. Цікаво, що суперником у фіналі виявилась та ж Смолянка, яка й виграла напружений фінальний матч з рахунком 1:0. Фінал у цю неділю, як і завжди, пройшов на стадіоні райцентру. Водночас це був фініш сезону. По завершенню фіналу голова Куликівської районної ради Валентина Мельник вручила смолянцям Кубок району, а сусідам-анисівцям, гра яких протягом сезону здобула тут багато прихильників, — диплом фіналіста і золоті медалі чемпіонів району.
Петро АНТОНЕНКО






Коментарі (1)
avatar
1
www.football-cn.at.ua "Футбол на Чернігівщині"
Цей матеріал я додав на свій сайт
avatar