реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Книгу представлено в Чернігові і в Чернігівці (Росія)

Перша книга мандрівника, спецкора газет "Сіверщина", "Біла хата", інтернет-видання "Високий Вал" Олександра Волощука представлена сьогодні в чернігівській "Просвіті" з нагоди Дня української писемності та мови.
Представлення проходило без участі автора, бо він у цей же час представляв книгу на протилежному кінці континенту -- в Чернігівці Приморського краю, де живуть вихідці з нашого краю.

Як наголосив ініціатор видання, голова обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Василь Чепурний, книга "Автостопом на край світу" потрібна українцям Росії та всім, у кого живе жага мандрів. Одна читачка "Сіверщини" назвала автора новітнім Дерсу Узала, а ще один написав:"Ех, кинути б усе, та разом з Волощуком піти світ за очі..."

Книга має біля 200 сторінок тексту, більше 70 кольорових фотографій і якісну поліграфію, виконану менською друкарнею "Домінант". Дизайн обкладинки зробила талановита художниця Людмила Шурига. Книга вийшла накладом в тисячу примірників -- частину вже отримали передплатники (вперше в Чернігові книгу можна було передплатити!), є замовлення від українських громад Росії, Міністерства закордонних справ України...

Наразі автор підготував другу книгу, що матиме назву "Північна одісея", яка також вийде у "Сіверщині".
Відтепер "Сіверщина" не тільки газета, а ще й видавництво. Перший млинець -- книга Волощука-- не виявився глевким, а досить таки тривким і приємним.






Коментарі (0)
avatar